Mika paljastaa totuuden kohulauseensa takaa!

Tolpalla TV-sarjan toisen kauden ensimmäisessä jaksossa Mika ja Arto ovat hyppäämässä nopean veneen kyytiin. Arto yrittää vakuutella epäröivälle Mikalle, että veneajelu tulee olemaan hieno kokemus. Mikalla kuitenkin nousevat muistot mieleen kolmen vuoden takaa, kun Mika oli legendaarisessa Mummotunnelissa.

Ilta-Menevän toimitus otti Mikaan yhteyttä ja kysyi, mikä tarina tämän heiton takana oli.

Toimitus: ”Hyvää päivää Mika, miten menee?”

Mika: ”Oikein hyvää päivää! Hyvin menee, kiitos kysymästä. Joulua kovasti odottelen!”

T: ”Mennään asiaan: kerroit ensimmäisessä Tolpalla jaksossa, että kolme vuotta sitten sinulle tarjottiin ”elämäsi kyydit” sanomasi mukaan, mistä on kysymys?”

M: ”Hehheh. Tosiaan, oltiin velipoikien kanssa Mummiksessa ja siellä oli tällainen itseäni parikymmentä vuotta vanhempi naishenkilö, joka istahti samaan pöytään kanssamme. Alkuun juttu luisti ihan mukavasti, mutta jossain vaiheessa hän sitten alkoi kiinnittämään enemmän huomiota minuun…”

T: ”Vai niin! Miten ilta siitä jatkui?”

M: ”Noh, siinä mietittiin veljesten kanssa, että lähdetään jatkamaan matkaa, alkoi tämä nainen sitten minulta kyselemään, että mihin suuntaan ollaan menossa.”

T: ”Jatkuiko ilta samaan suuntaan?”

M: ”Oltiin laittamassa takkia päälle, kun nainen tarttui käsivarteeni ja lupasi ”elämäni kyydit” mikäli hänen mukaansa lähden. Kieltäydyin kohteliaasti ja jatkoin iltaa Helsingin yössä velipoikieni kanssa muualla.”

T: ”Onko tämä jäänyt kaihertamaan mieltäsi?”

M: ”Ainoastaan siinä määrin, kun olen jälkeenpäin miettinyt että tarkoittikohan hän kuitenkin esimerkiksi autokyytiä. Mistä sitä tietää jos hän olisi tarjoutunut vaikkapa Porschellaan antamaan kyydin minulle kotiin. Toisaalta matka olisi ollut pitkä, sillä siihen aikaan asuin vielä Oulussa.”

Ilta-Menevä kiittää Mikaa haastattelusta.

– Mainos –

llta-Menevä raportoi positiiviset huomioit taksista. Samalla olemme tekemässä alalle hyvää tulevaisuutta. Kaikki tarvitsevat jossain elämänvaiheessaan ammattitaitoisen taksinkuljettajan apua. Pidetään yhdessä taksiala elinvoimaisena ja maineeltaan hyvänä työllistäjänä. Lue miksi sinunkin kannattaa harkita taksinkuljettajaksi ryhtymistä. Menevän rekrysivuilla voit käydä tutustumassa osa-aikaisten ja päätoimisten kuljettajien tarinoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän