Hyvin käyntiin lähteneen Menevän kesäkiertueen -22, ensimmäisellä etapilla (jo) saatiin kokea draamaa ja pelontäyteisiä hetkiä. Kukapa olisi arvannut, että avoimet auton ikkunat voivat houkutella salamatkustajia.

Ikävä yllätys paljastui kesken matkan

Kesäkiertueen ajellessa kohti Saloa, paljastui Volvon kyydistä ikävä yllätys, kun matkustamoon eksynyt paarma sai ötökkökammoisen Lillin pois tolaltaan. Onni onnettomuudessa oli neuvokas kanssamatkustaja Krista, joka sai lopulta paarman ohjattua avoimesta ikkunasta kohti laajempia metsästysmaita.

”Hönniäiset ja önniäiset ovat todella hankalia olleet aina minulle, aina tulee sellainen primitiivinen reaktio, kun kuulee niiden pörräävän lähellä. En ole onneksi allerginen ampiaisille, mutta silti ne ovat ylitsepääsemätön inhon aihe joka kesä! Onneksi tälläkin kertaa apu oli lähellä ja en jäänyt yksin huitomaan. Autoa ajaessa vaatimattoman pieni ötökkä voi olla ihan supervaarallinen, en vähättelisi yhtään niiden vaikutusta ajoturvallisuuteen.” naurahtaa Lilli.

Hajautettu riski

Toinen kiertuelainen, Mika, kärsii samankaltaisesta ötökkäkammosta. Onneksi tällä kertaa riski on vahingossa jo etukäteen hajautettu, ja kammoksujat ovat eri autoissa. ”Tajuan kyllä, että pelko on turhaa, mutta aina se vaan puskee jostain sisuksista kuin hiki krapulassa”. analysoi Mika.

”Vähän hankala juttu, kun eihän näitä voi välttääkään? Ampiaiset ja paarmat vaan kuuluvat kesään, kuten tämä Menevän kesäkiertuekin. Vanhoilla autoilla kun ajellaan niin näissähän on tää neliportainen ilmastointi eli ikkunoita avaamalla voidaan vähän lämpötilaa yrittää säätää. Samalla se tietty luo aina avoimen reitin näille luontokappaleille. Hitto, vaikea keksiä muuta ratkaisua kuin siedätyshoitoa kuureina. Ehkä hypnoosihoitoja on tarjolla? Pohdiskelee Arto ääneen.

– Mainos –

llta-Menevä raportoi positiiviset huomioit taksista. Samalla olemme tekemässä alalle hyvää tulevaisuutta. Kaikki tarvitsevat jossain elämänvaiheessaan ammattitaitoisen taksinkuljettajan apua. Pidetään yhdessä taksiala elinvoimaisena ja maineeltaan hyvänä työllistäjänä. Lue miksi sinunkin kannattaa harkita taksinkuljettajaksi ryhtymistä. Menevän rekrysivuilla voit käydä tutustumassa osa-aikaisten ja päätoimisten kuljettajien tarinoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän