Kaikilla paikkakunnilla läpi Suomen löytyy upeita ruokapaikkoja, joiden joukosta taksinkuljettajien on vuosikymmenten kokemuksella helppo valita parhaiten taksimakuun sopivat luukut.

Vain taksinkuljettajat voivat tietää syvälliseen kokemukseen nojaten, missä kansa käy oikeasti sammuttamassa nälän, ja mihin myös kuljettajan matka käy, kun on ruoka-aika.

Tolpalla-sarjassa(kin) syödään usein

Kesäkiertueella seikkailevat Arto ja Mika viihtyvät usein ruuan äärellä ja monessa jaksossa vieraillaan milloin milläkin snägärillä. Kaikkien verkkokalvoille on varmasti piirtynyt kuva Artosta syömässä lihapiirakkaa Kuopiossa hidastuskuvana. Driversdog chilinakilla ja chilimajoneesilla kirvoitti jopa valtamediassa keskustelua Traficomin tutkiessa tuotesijoitteluja telkkuohjelmissa, lue Onnea ja iloa työpaikalla. Me toteamme vain, että mikään ei ole niin taksielämään elimellisesti kuuluvaa kuin snägärisafka ja satunnainen kahvihetki huoltsikalla, joten tämä ei todellakaan ollut väkisin tuotettu sponsorisisältö vaan aito ylistys yön tähtihetkelle. Tolpalla -sarjan innoittamana toimituksemme keksi, että otamme tehtäväksi nostaa esille eri paikkakuntien ruokahelmet ja myönnämme parhaille taksigrilliruokapaikoille oman Haarukkamerkin osoituksena tinkimättömästä laadusta ja rajoituksettomasta rakkaudesta ruokaa kohtaan. Taksinkuljettajien oma Michelin tähti on syttynyt ruokataivaalle.

Mikä on sinun paikkakuntasi Nakkikioskimatkan arvoinen snägäri, grilli tai ravintola? Jätä vinkki!

    – Mainos –

    llta-Menevä raportoi positiiviset huomioit taksista. Samalla olemme tekemässä alalle hyvää tulevaisuutta. Kaikki tarvitsevat jossain elämänvaiheessaan ammattitaitoisen taksinkuljettajan apua. Pidetään yhdessä taksiala elinvoimaisena ja maineeltaan hyvänä työllistäjänä. Lue miksi sinunkin kannattaa harkita taksinkuljettajaksi ryhtymistä. Menevän rekrysivuilla voit käydä tutustumassa osa-aikaisten ja päätoimisten kuljettajien tarinoihin.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän