Jälleen oli käyttöä Mikan viidentoista sentin mitta-osaamiselle. Aina sitä on saanut jännittää, että mahtuuko luukku kiinni, kun kesäkiertue starttaa. Viime vuonna onnenpyörän tanko jäi vain pienestä kiinni, että mahtui mukaan Volvon kyytiin. Tänä vuonna, kun kaikki oli kesäkiertueella suurempaa ja mahtavampaa, olivat myös mukana kulkevat kiertuekamat suurempia kuin koskaan.

Maailman suurin taksitoloppa

Siinä sitä oli Artolla ja Mikalla mittailemista, kun todelliset mittasuhteet paljastuivat kesken kiertueen. Arton tilaama maailman suurin taksitolppa oli haaste saada tuikattua sisään takakonttiin. Onneksi mukana kulki tänä kesänä tila-ihme Doppel, jonka lavalle neuvokkaammat kiertuelaiset onnistuivat tolpan tyrkkäämään pienen harjoittelun jälkeen.

Tanakasti pystyssä
– Mainos –

llta-Menevä raportoi positiiviset huomioit taksista. Samalla olemme tekemässä alalle hyvää tulevaisuutta. Kaikki tarvitsevat jossain elämänvaiheessaan ammattitaitoisen taksinkuljettajan apua. Pidetään yhdessä taksiala elinvoimaisena ja maineeltaan hyvänä työllistäjänä. Lue miksi sinunkin kannattaa harkita taksinkuljettajaksi ryhtymistä. Menevän rekrysivuilla voit käydä tutustumassa osa-aikaisten ja päätoimisten kuljettajien tarinoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän