Turvallisuussyistä omasta pyynnöstään nimettömänä pysyttelevä, omasta mielestään nuorekkaan oloinen keski-ikäinen mieshenkilö, todisti 12.10. puoliltapäivin erikoista tapahtumaa Helsingin keskustassa. ”Tuolta se tuli ja tuonne se meni, mutta en olisi koskaan uskonut, että näkisin tällaista ihan omin silmin keskellä kirkasta päivää”, kommentoi omasta mielestään nuorekas keski-ikäinen mieshenkilö. ”Epäilykset heräsivät kun taksikuski jäikin aika pitkäksi aikaa juttelemaan asiakkaansa kanssa siinä kun olivat pysähtyneet”, mieshenkilö jatkaa, ”oli silti melkoinen järkytys kun huomasin, että kuski sitten kääntyi, ihan hymyssä suin asiakasta kohti ja rupesi ojentamaan hänelle kuittia!”.

Edelleen selvästi tapauksesta traumatisoitunut mieshenkilö kertoo, että hän yritti puhua asiasta ystävien, tuttavien ja sukulaisten kanssa, mutta kukaan ei selvästikään uskonut hänen kertomuksiaan. ”Harmittihan se kun tuntui, että jää tässä aivan yksin omien tuntemustensa kanssa… Sitten kuulin Ilta-Menevästä ja otin oitis yhteyttä, koska ymmärsin, että teillä tällaisiakin tarinoita kuunnellaan”, hän jatkaa. Tässä kohtaa selvästi liikuttunut keski-ikäinen henkilö pyytää haastattelun lopettamista, koska on ”liian suurten tunteiden vallassa”, mutta päättää vielä todeta, että ”onneksi on Ilta-Menevä, en tiedä mitä tässä olisi seuraavaksi käynyt jos ei kukaan olisi uskonut, muihinkin medioihin otin yhteyttä, mutta lyötiin aina luuri korvaan kun selvisi, ettei tässä tapauksessa ollut kyse nyrkkitappeluista tai harmaasta taloudesta.”

Ilta-Menevä tahtoo omasta puolestaan kiittää nimettömänä pysyttelevää keski-ikäistä mieshenkilöä rohkeasta keskustelunavauksesta. Oletko Sinä todistanut vastaavanlaista tapahtumaa, mutta et ole uskaltanut kertoa asiasta? Kommentoi alle!

llta-Menevä kantaa huolta taksialan maineesta, ihmisistä ja tulevaisuudesta. Kaikki tarvitsevat vähintäänkin jossain elämänvaiheessaan ammattitaitoisen taksinkuljettajan apua. Taksiala täytyy pitää elinvoimaisena ja maineeltaan hyvänä työllistäjänä.
Lue miksi sinunkin kannattaa harkita taksinkuljettajaksi ryhtymistä. Rekrysivuilla voit käydä tutustumassa osa-aikaisten ja päätoimisten kuljettajien haastatteluihin: meneva.fi/rekry

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän