Tätä et tilannut, mutta sen nyt sait. Taksialan kaikki 15 000 ammattilaista ovat joutuneet negatiivisen mediahuomion kohteeksi vuoden 2018 lakimuutoksen jälkeen. Valtamediat ovat lähellä Helsingin Asema-aukiota, joten on ymmärrettävää, ettei Helsinki-keskeinen media helposti löydä laajempaa näkökulmaa alasta raportoidessaan. Negatiiviset jutut keräävät tietenkin paremmin klikkejä ja sillähän media elää.

Valtamediassa pääosin unohdetaan alalla toimivien 15 000 upean ammattilaisen päivittäin suorittamat kymmenet tuhannet hienot onnistuneet palvelukokemukset, joiden sijaan keskitytään suurimpien kaupunkien keskeisillä asemilla ongelmia aiheuttavaan korkeintaan parinsadan toimijan kauhisteluun. Järkevät ulostulot ja ehdotukset ongelmien korjaamiseksi markkinaehtoisesti eivät juurikaan ole nousseet mediassa läpi ja näinhän se on, järkevät positiiviset asiat eivät kerää samalla tavalla huomiota. Siksi on syntynyt vaihtoehtoinen Ilta-Menevä media, jossa positiiviset ulostulot löytävät paikan ja huumorin sävyttämänäkin, viesti on kirkas.

Taksiala tarvitsee äänensä kuuluviin

Taksiala on hyvä työllistäjä ja jokainen meistä tarvitsee jossain kohtaa elämäänsä taksiammattilaisen apua ja palvelua. Ilta-Menevän missiona on pelastaa alan maine ja palauttaa usko, nostamalla rohkeasti esiin alan ihmiset ja ilmiöt. Valtamedialta opittu kärkkäämpi otsikointi kuuluu asiaan.

Kun nimeltämainitsemattoman maineenhallintatoimiston mielestä jossain on ”omat riskinsä” ideahan on pakko toteuttaa! Näin betonoitui Ilta-Menevän ensiaskeleet, sillä riskillä tässä on tätä taksihommaakin tehty.

Ilta-Menevä koostuu positiivisista teksteistä, videoista ja kuvista taksialasta ja sen tekijöistä. Sivuston tarkoitus on herättää positiivisia ajatuksia taksialasta ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneille nykyisille ja tuleville kuljettajille, päättäjille ja tietysti asiakkaille.

Nautinnollisia hetkiä Ilta-Menevän laadukkaiden sisältöjen parissa!

– Mainos –

llta-Menevä raportoi positiiviset huomioit taksista. Samalla olemme tekemässä alalle hyvää tulevaisuutta. Kaikki tarvitsevat jossain elämänvaiheessaan ammattitaitoisen taksinkuljettajan apua. Pidetään yhdessä taksiala elinvoimaisena ja maineeltaan hyvänä työllistäjänä. Lue miksi sinunkin kannattaa harkita taksinkuljettajaksi ryhtymistä. Menevän rekrysivuilla voit käydä tutustumassa osa-aikaisten ja päätoimisten kuljettajien tarinoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän