Taksityöstä virtaa arkeen! 

196
0

Maksettu mainos – Menevä Oy 

Kuinka tienasin helposti ylimääräistä käteistä?

Kohonneiden elinkustannusten myötä minusta tuntui, että tilini oli tyhjä aina vaan aikaisemmin ennen palkkapäivää. Kaikki raha paloi sähkölaskuihin, Woltittamiseen ja muihin pakollisiin menoihin. Elämä tuntui samalta jatkuvalta oravanpyörältä, jossa vain toistettiin samoja arkirutiineja koska muuhunkaan ei ollut varaa toteaa päätoiminen markkinointityöläinen Arto.

Halusin elämältäni enemmän ja lisää pikseleitä 

syyskuussa päätin, että uusi pelikonsoli toisi syksyn pimeneviin iltoihin uutta vauhtia ja parempaa grafiikkaa. Asetin tavoitteekseni PlayStation 5 konsolin. Päätin ryhtyä arkisen toimistotyöni ohessa ajamaan taksia viikonloppuisin. Nyt pelailen tyytyväisenä sivutoimesta hankituilla käteisillä maksetulla Pleikkari vitosella.

Onnellinen osa-aikainen taksikuski ja tuliterä PlayStation 5

Lisää mahdollisuuksia 

Seuraavana tavoitteena on matkustaa talvilomalla jonnekin varmaan lämpöön. Meksiko tuntuisi kivalle vaihtoehdolle. Aion matkustaa sinne jo maaliskuussa. Laskeskelin että reissu vaatii ainakin 2500 €, eli kun sellaiset kaksikymmentä taksivuoroa talvi viikonlopuissa ajelee niin Meksikon reissurahat olisi tienattu!  

Tipeillä aurinkoon? 

Taksityöstä on jäänyt verojen jälkeen palkkaa käteen sellainen 120 – 150 € per viikonloppuvuoro + tipit. Parasta tässä kuitenkin on se, että toinen työ on tuonut kivaa vaihtelua ja piristänyt harmaata arkea. Viikonloppuisin ajelen siistien tyyppien kanssa hienolla Audilla ympäri kaupunkia ja minulle maksetaan siitä! Onko mitään parempaa – no ei todellakaan ole! 

llta-Menevä raportoi positiiviset huomioit taksista. Samalla olemme tekemässä alalle hyvää tulevaisuutta. Kaikki tarvitsevat jossain elämänvaiheessaan ammattitaitoisen taksinkuljettajan apua. Pidetään yhdessä taksiala elinvoimaisena ja maineeltaan hyvänä työllistäjänä. Lue miksi sinunkin kannattaa harkita taksinkuljettajaksi ryhtymistä. Menevän rekrysivuilla voit käydä tutustumassa osa-aikaisten ja päätoimisten kuljettajien tarinoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän